Gepersonaliseerde geleide meditaties

inner child meditatieGepersonaliseerde geleide meditaties zijn uniek, alleen voor jou ingesproken. Je ontvangt een geleide meditatie die volledig is afgestemd op jouw behoefte… Zo kun jij intenser en dieper mediteren, dit verklaart de populariteit van gepersonaliseerde geleide meditaties.

Een gepersonaliseerde geleide meditatie geeft jou kracht met telkens een ander doel. Het kan zijn dat je zoekt naar spirituele geleide meditaties zoals zoeken naar je ‘Ware ik’, je ‘Innerlijke kind’ of je ‘Gevoel’ als kompas. Er zijn ook praktische geleide meditaties zoals een slaapmeditatie, hulp om angsten te overwinnen, ontspanning of voor meer zelfvertrouwen. Heb jij een andere meditatie wens, dan mag je die altijd doorgeven. 

Een gepersonaliseerde geleide meditatie is een meditatie die jou liefdevol raakt in tegenstelling tot algemene geleide meditaties die voor algemeen gebruik zijn in gesproken.

Graag laat ik jou de liefdevolle kracht, intensiteit en diepgang ervaren die uit gaat van een gepersonaliseerde geleide meditatie.

Namasté, Inge