Gepersonaliseerde geleide meditaties

Geleide meditatiesGepersonaliseerde geleide meditaties zijn uniek, alleen voor jou ingesproken. Je ontvangt jouw meditatie die volledig is afgestemd alleen op jou… Zo kun jij intenser en dieper mediteren, dit verklaart de populariteit van de gepersonaliseerde geleide meditatie.

De meditatie geeft jou kracht met telkens een ander doel. Het kan zijn dat je zoekt naar spirituele meditaties zoals zoeken naar je ‘Ware ik’, je ‘Innerlijke kind’ of je ‘Gevoel’ als kompas. Er zijn ook praktische meditaties zoals een slaapmeditatie, hulp om angsten te overwinnen, ontspanning of voor meer zelfvertrouwen. Heb jij een andere meditatie wens, dan mag je die altijd doorgeven.

Geleide meditatie gepersonaliseerd

Een gepersonaliseerde geleide meditatie is een meditatie die jou liefdevol raakt in tegenstelling tot algemene geleide meditaties die voor algemeen gebruik zijn in gesproken.

Retraite voor vrouwen

Het is mogelijk om een geleide meditatie te beleven tijdens een retraite voor vrouwen in Turnhout (Belgisch / Nederlandse grens). Vanuit Pure Consciousness verzorg ik de geleide meditatie tijdens de mini en midweek retraite. Deze is op jouw frequentie afgestemd en wordt dagelijks herhaald.

Voorbeeld stem

Graag laat ik jou de liefdevolle kracht, intensiteit en diepgang ervaren die uit gaat van een gepersonaliseerde geleide meditatie.

Namasté, Inge